Απελευθερώστε το πάθος σας για τις καταδύσεις: Γνωρίστε το κέντρο καταδύσεων Black Pearl

Το Black Pearl Dive Center δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για τον υποβρύχιο κόσμο.

BLACK PEARL

Σχετικά με εμάς

Το Black Pearl Dive Center ιδρύθηκε από την αγάπη μας για τον υποβρύχιο κόσμο. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους όσο πιο κοντά γίνεται με την Υποβρύχια ζωή, την βιοποικιλότητα του βυθού και την ανάδειξη της ανάγκης που υπάρχει να προστατευτεί και να παραμείνει αγνός και όμορφος, ώστε να περάσει από γενιά σε γενιά ως η πιο αξιόλογη κληρονομιά της ανθρωπότητας.

Το Black Pearl Dive Center, είναι εδώ στους Λειψούς για να βεβαιωθεί ότι κάθε πιστοποιημένος δύτης θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον αγνό και πλούσιο σε ζωή βυθό του τόπου μας. Επιπλέον να δώσει την ευκαιρία σε οποιονδήποτε άνθρωπο επιθυμεί, να καταδυθεί με ασφάλεια, είτε για μια σύντομη επίσκεψη στην μαγεία της υποβρύχιας ζωής, είτε για να γίνει ένας πιστοποιημένος PADI δύτης με όλα τα πρότυπα και τους κανόνες ασφαλείας της PADI. Έτσι, θα έχει την δυνατότητα να επισκέπτεται τον βυθό με ασφάλεια οπουδήποτε στον κόσμο και να γνωρίζει ολοένα και περισσότερο την ομορφιά του, την σημαντικότητά του για τον άνθρωπο και παράλληλα την επιτακτική ανάγκη για την προστασία του και την φροντίδα του.

Επικοινωνία

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

Αφήστε μας ένα μήνυμα για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνηση χρειάζεστε σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις δραστηριότητές μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

 

 

10 + 14 =

Τηλέφωνο

+30 698 81 55 930

Email

blackpearl@lipsidiving.gr

Διεύθυνση

Κέντρο χώρας, Λειψοί, τ.κ. 85 001